• background sound


HANGTERÁPIA és HANGFÜRDŐ

Gyógyító hangok, rezgések

A hang rezgés.

A hang gyógyító ereje rezgést generál, így csökkenti a stresszt, a béke mély érzését adja, harmonizál, elősegíti és támogatja az öngyógyító folyamatokat.
A hangtálak rezgései a hangok olyan spektrumát jelenítik meg, melyeknek nyugtató, harmonizáló effektusuk van az emberre és a környezetére egyaránt.

Éber állapotunkban az agy a béta hullámon rezeg, a hangtálak hatására mélyebb frekvenciákra, a théta és az alfa hullámaira hangolódik. Ezek azok a frekvenciák, amelyeken megtapasztalható a mély meditatív állapot, a béke, az elme tisztasága, az intuíció.

A himalájai gyógyító hangtálak sajátossága, hogy a rezgésük minden síkon hat (spirituális, fizikai es érzelmi szinten is) így az egész egyénre hatnak, nem csak egy bizonyos problematikus területre.

sound therapyTöbb ember élménye alapján arról számolt be, hogy nemcsak, a testben jelen levő fájdalom csillapodik, hanem az érzelmi problémák is oldódnak, egy mélyebb jóléti állapotot, felfrissülést tapasztalnak. Van aki mély nyugalom érzetet, napokig tartó vitalitást, jókedvet, fokozott kreativitást, emelkedettséget, egységélményt tapasztalt, van aki kiadós alvásról, a teljes harmónia megéléséről számolt be. Sőt van aki az életét megváltoztató élményként emlegeti.

Véleményem szerint minden betegség hátterében az energia áramlásának elakadásáról ("lehangolódásról") van szó. Ilyenkor a sejtek, a szervek energia áramlása blokkolva van, a test kimerül.

A hangtálak rezgése által generált energia "újra hangolja" a sejteket, szerveket, az eredeti harmonikus rezgésre "hangolja" azokat, a blokk feloldódik, így az energia újra szabadon áramlik.

Mire jó még?

Oldja a stresszt, a fájdalmat, megszünteti a fáradtságot, a depressziót. Kiválóan hat az izületekre, a reumás tünetekre. Nyugtatja a testet, elmét. Tisztítja az aurát, harmonizálja a csakrák mūködését, felfrissít.

A hangtálak nagyon különlegesek, azonban az igazi csoda benned van!

Mindannyian egy csodás öngyógyító, önszabályozó rendszer vagyunk. A hangtálak hangrezgéseit integrálva hasznosíjuk javunkra, fejlődésünkre, tapasztalásaink bővítésére a hangtálak felharmonikus pozitív élményét. Halljuk, érezzük, tapasztaljuk, integráljuk.

A hallgatás képessége, a befogadás, az érzés és a öngyógyítás folyamata ami az egyéni élményt adja.

Egyéni és csoportos hangmeditáció hangtálakkal, gonggal.

Hangfürdő. Gong és himalájai hangtálak koncertje Mark Dervish vezetésével minden péntek este 19.30-20.45.

Visit lbetting.co.uk how to sing-up at ladbrokes