csakraterápia és hangmasszázs hangtálakkal, gongokkal

❀ egyéni és csoportos harmonizáló kezelések felnôtteknek, gyerekeknek

A himalájai hangtálak


Történelmi kutatások során kiderült, hogy különböző népek alkalmazták gyógyászati rendszerükben a rezgéseket. A tibeti tálak felhangokban gazdag dallama,  több tál együtt megszólaltatva, harmónikus összhangzatot hozhatunk létre, amelyek harmonizálják a testet, a szellemet és a lelket. Tapasztalatok szerint ezek a hangok egyensúlyt teremtenek az agyféltekék között is, és egészen a sejtek szintjéig tisztítják, vitalizálják a test energetikai rendszerét.

A tradicionális tibeti és nepáli tálak
7-12 fémötvözetéből készülnek, melyek a 7 ősi égitest szerint, - arany, - ezüst, - higany, - vörösréz, - vas, - ón, - ólom. Hangzás és a rezgési tulajdonságuk szempontjából a bronz optimális arányának van nagy jelentősége. Minden újonnan készült tálnak tartalmaznia kell egy régi tál darabját a folyamatosság jelképeként.

Mi történik egy hangmasszázs alkalmával?
Képzelj egy tükörsima tavat. Ha egy kavicsot beledobunk ebbe a tóba, koncentrikus körök keletkeznek, melyek végig gyűrűznek a víz egész felszínén, mozgásba hozva ezzel az egész tavat. Az emberi test kb. 70-80%-ban vízből áll. A testre helyezett tálak rezgései és a hangok együttesének ritmusa szintén koncentrikus körök formájában terjednek szét az egész testben, mélyen sejt szintig fejtve ki ezzel masszírozó hatásukat.

Minden sejtnek megvan a maga rezgése, az érzelmeknek, gondolatoknak is megvan saját frekvenciája. Az érzelmi elfojtások  leblokkolják a vitális életerő-prána vagy más néven chi áramlását és egy idő után fizikai tünetté alakulnak át. Amikor egy sejt megbetegszik, a hangtálak megszólaltatásával harmonizálhatjuk az alulrezonált energiákat, visszaállíthatjuk az eredeti állapotot. Oldja továbbá a test energiamezejében, aurájában keletkezett blokkokat, beindítva az öngyógyító folyamatokat. A hangterápia segít megtapasztalni a tiszta belső békét, harmóniát.

A test, lélek, szellem, optimális frekvenciájára hangolódik, kiegyensúlyozottá, energikussá válunk általa, ráhangolódva a legmagasabb, tiszta tudati állapotunktra.

Felhasználási területe
A legkisebb feszültségek oldásától, egészen a célzott fájdalom enyhítéséig, valamint a depresszió, és különböző idegkimerültségek kezelésében is hasznos segítséget nyújthat. Terápiás célzattal használhatjuk az élet bármely területén.

Jótékony hatásai:

  • megszünteti a fejfájást
  • javítja az összpontosítási képességet
  • harmonizálja az agyféltekéket
  • oldja a reumatikus fájdalmat
  • stresszoldó hatása van
  • erősíti az immunrendszert
  • harmonizál
  • ellazítja a testben, elmében, levő feszültséget

Visit lbetting.co.uk how to sing-up at ladbrokes