Jóga tánc

Írta: Super User on . Beküldve: Uncategorised

A Tánc jógája a Jóga tánca. Shakti Tánc

Kreatív energiát ébresztő, felszabadító organikus mozgásforma, mely magába foglalja a jóga alapelveit. A jóga gyakorlatok láncolatát kiegészítik a kontemplatív táncos elemek, a meditatív, intuíciót fejlesztő szabadtánc.

A tánc az önkifejezés egyik legtisztább eszköze. Amikor a testet átjárja a mozdulat éberséggel, tiszta jelenléttel, akkor a tánc jógává alakul. Ahogy a fizikális feszültségek feloldódnak, úgy lazul az elme, transzcendensé válik.

A legmagasabb lélek kifejezés traszcendentalja még az egyén legmélyebben rejlő képződményeit is, hogy a belső önvaló igaz lényegét legyen képes rezonálni. Ennek a kifejeződésnek a minősége semleges, ítélettől mentes, megtölti a végtelen jelenlét érzése.

Rugalmassá válik mind a test, mind az elme, fejlődik a kordinációs képesség, visszatérünk forrásunkhoz, belső bölcsességünkhöz, melyből merithetünk, megtalálva a belső egyensúlyt, tudatosságunkat, a szabad önkifejezés adta áramlást, kiteljesedést.

 

„Bontsd szét személyedet és beléd todul a világ. Bontsd szét a személyeddé vált világot és beléd tódul a teljesség” /Weöres Sándor/

Visit lbetting.co.uk how to sing-up at ladbrokes